Moda Bez Ograniczeń 2016!

December 2, 2016

Po sukcesie I edycji, MBOv.2 naturalnie zmieniła się w wielomiesięczny projekt coachingowy podczas którego odkryliśmy potrzeby wielu osób. Zauważyliśmy, że dla wielu wygląd - pozornie nieistotny - jest czymś ważnym, czymś co może poprawić samoocenę i poczucie własnej wartości, pewność siebie,
a nawet nastrój w danej chwili. Odkryliśmy, że to właśnie warsztaty - bardziej niż wielka finałowa Gala pomagają uczestnikom projektu. Dlatego myśląc o kontynuacji projektu mamy wizję warsztatów ale nieco innych.

Chcielibyśmy, żeby projekt zamiast być kontynuacją modowej przygody stał się początkiem czegoś innego. Bo moda jest ważna - i wbrew pozorom dotyczy każdego z nas - ale chcielibyśmy czegoś więcej. Dlatego podczas MBOv.3 planujemy skupić się na modzie funkcjonalnej, chcemy pokazać jak moda może zmienić nastawienie do samego siebie - głównie podczas ważnych życiowych momentów - jak np rozmowa o pracę. Pokażemy jak pierwsze wrażenie jest ważne i jak się do niego przygotować, żeby móc z podniesioną głową do góry i większą pewnością siebie wkraczać w dorosłe życie.

W związku z tym, już 10 grudnia organizujemy warsztaty motywacyjne i autoprezentacyjne we współpracy z dwiema bardzo charyzmatycznymi trenerkami: Agatą Spałą i Angeliką Chrapkiewicz-Gądek.

Warsztaty odbędą się w siedzibie Onet, w Krakowie przy ulicy Pilotów 10, od godziny 10:00 do 16:00

Serdecznie zapraszamy!

Zapisy: mbo@hipoterapia.info.pl