Terapia przez modę? Panel projektu Moda bez Ograniczeń

July 9, 2015

Czy moda może stanowić element terapeutyczny? Czy odpowiednia stylizacja może pomóc w zbudowaniu pewności siebie? Czy zakup spódnicy może być krokiem milowym w samorozwoju? Zapraszamy na spotkanie z Organizatorami i Uczestniczkami projektu Moda bez Ograniczeń. Wspólnie porozmawiamy o tym, czy podobne projekty są społecznie użyteczne a przede wszystkim, czy spełniają swoją rolę.

Moda to bardzo ważny element codzienności. My dowiemy się, czy tak samo jest w kontekście osób z niepełnosprawnościami.

Chcemy, aby każda kolejna edycja programu coachingowego była jeszcze lepsza od poprzedniej. Jesteśmy więc otwarci na relacje dziewczyn, które brały udział w projekcie, ale także na Wasz głos.
Spotkanie ma charakter otwarty.

Panel uzupełni wystawa zdjęć wykonanych po dwóch metamorfozach uczestniczek projektu Moda bez Ograniczeń.

I część:
fot.: Sławomir Gubała Photography
MUA: Ewelina Szajnar Make-Up
Hair: Atelier Bernady
Stylist: Wero Wysoczyńska

II część:
fot.: Aleksander Czyba
MUA: Aleksandra Osuch i Marta Fudalewicz
Hair: Anna Adamczuk
Stylist: IDEA FIX, ul. Bocheńska 7, Kraków

Spotykamy się w Pauza In Garden – to klimatyczna kawiarnia w Małopolskim Ogrodzie Sztuki w Krakowie. Jako „młodsza siostra” doskonale znanej wszystkim Pauzy mieszczącej się na ulicy Floriańskiej łączy w sobie wszystko co najlepsze – lata doświadczenia, niezwykłych ludzi i wydarzenia.

Menu to zdrowe wegańskie posiłki, w których wykorzystywane są organiczne produkty oraz napoje. Bezglutenowcy również znajdą coś dla siebie.

Zapraszamy!