Za nami kolejne warsztaty Mody Bez Ograniczeń!

February 24, 2015

W minioną sobotę, w samym sercu Krakowa odbyły się warsztaty pielęgnacji skóry.
Był to kolejny etap programu coachingowego realizowanego w ramach projektu Moda bez Ograniczeń.

Gospodarzem spotkania był Salon Estetica mieszczący się na ul. Sławkowskiej.

Uczestniczki skorzystały z indywidualnych porad wyspecjalizowanej kadry kosmetolożek. Dodatkowo każda z pań przeszła zabieg dostosowany do jej potrzeb. W trakcie trwania warsztatów udało nam się przeprowadzić peelingi kawitacyjne, zabiegi tlenowe, mezoterapie, a także mniej inwazyjne - masaże twarzy przy użyciu masek, henna, etc.

Pomiędzy zabiegami uczestniczki spędziły czas w sympatycznej atmosferze, przy wyśmienitych przekąskach przygotowanych przez jedną z krakowskich restauracji.

Miłym zwieńczeniem popołudnia były upominki, które trafiły w ręce każdej z pań.

Podobnie jak poprzednie spotkania, warsztaty te były adresowane do osób z niepełnosprawnościami. Poprzez zmiany zewnętrzne program Moda bez Ograniczeń inicjuje zmiany wewnętrzne, które pomagają nabrać pewności siebie i uwierzyć we własne możliwości.

Dziękujemy Partnerom: Firmie Kosmoprof, fundatorowi kosmetyków do wykonania zabiegów Infuzji tlenowej Intraceuticals oraz prezentów dla uczestniczek w postaci kosmetyków Selvert, marce Decleor, która ufundowała zestawy kosmetyków dla uczestniczek oraz Moo Moo Steak & Burger Club za pyszny catering!

Warsztaty te były jednymi z ostatnich, które odbędą się przed Galą Finałową 18 kwietnia.

Ruszyły zapisy na kolejne spotkanie nauki makijażu, które poprowadzą wizażystki marki NYX Cosmetics, przy wsparciu marki Douglas Polska.
Po nich odbędą się ostatnie - najbardziej wyczekiwane metamorfozy, które poprowadzi Jillian Mercado. Będzie ona także Gościem Specjalnym Gali, na którą już niebawem będą rozprowadzane płatne zaproszenia.

Zdjęcia - Konrad Zarębski - dziękujemy!