„ZMIANY NA GŁOWIE, ZMIANY W GŁOWIE”

January 8, 2015

Serdecznie zapraszamy na warsztaty organizowane przy współpracy z ekspertami krakowskiego Atelier Bernady oraz trenerem Małgorzatą Wach. Już 1 lutego pokażemy, że zmiany na głowie są doskonałym początkiem zmian w głowie.

Warsztaty rozpoczniemy wykładem motywacyjnym  pt.: „POZNAJ SAMĄ SIEBIE”. Spotkanie motywacyjne na temat poczucia własnej wartości, wzmacniania samooceny i budzenia radości życia. Czas spotkania 61 minut. Ostatnia minuta jest bardzo ważna. Dlaczego? Warto wziąć udział w spotkaniu, żeby się tego dowiedzieć :)

W części praktycznej odbędzie się szkolenie stylizacyjno-pielęgnacyjne, w trakcie którego uczestniczki dowiedzą się jak dbać o zdrowie i piękno włosów, jakie kuracje odżywcze stosować, jak szybko nadać fryzurze efektowny wygląd, jak dobrać odpowiednią fryzurę do kształtu twarzy i wiele więcej. W trakcie warsztatów odbędzie się prezentacja strzyżenia na wybranych uczestniczkach. I to nie koniec atrakcji!

Uwaga! Wszystkie zgłoszenia na warsztaty dodatkowo wezmą udział w konkursie, w którym nagrodą jest profesjonalna sesja zdjęciowa. Jury wybierze troje laureatów, którzy w swoim zgłoszeniu najbardziej kreatywnie odpowiedzą na pytanie: Dlaczego ty powinieneś wziąć udział w warsztatach?

Efekty sesji zostaną pokazane podczas Gali Finałowej.

Aby zgłosić się na warsztaty należy wysłać swoje aktualne zdjęcie, informacje o rodzaju niepełnosprawności, dane kontaktowe oraz odpowiedź na pytanie: Dlaczego Ty powinieneś wziąć udział w warsztatach?

Na zgłoszenia czekamy do 18.01.2015 pod adresem: zgloszenia@hipoterapia.info.pl

Zapraszamy na warsztaty osoby ze wszystkimi rodzajami niepełnosprawności.

Partner: Atelier Bernady

Patroni Medialni: Miasto Kobiet, Integracja, Przylapaninamodzie.pl, Gazeta.pl

Wszystkie informacje o projekcie znajdziecie na modabezograniczen.pl lub na Facebook.com/modabezograniczen

Data: 01.02.2015 r.